En senare uppdatering

Hej finisar! den här veckan känns som den gått väldigt fort det är redan onsdag och jag har inte bloggat sen i fredags! Fy på mig! Haha. Jag har inte gjort nått speciellt dock. Jag var ju iallafall på bio i söndags med min syster och vi såg filmen Kvinnan på tåget... den var väldigt bra faktiskt men jag måste säga att boken är väldigt mycket bättre, men så brukar det ju va! Det var längesen det bara var jag och min syster också så det var supermysigt. Jag tycker det är så svårt att blogga ibland för jag känner typ att jag måste passa mig för vad jag skriver, innan delade jag nog med mig lite för mycket vilket jag ångrar att jag gjorde. Ibland vill jag dela me mig av massor med känslor, roliga saker och så vidare men jag orkar typ inte dela med mig av det för de finns så många människor som inte kan bete sig, det är nog svårt att förstå vad jag vill komma fram till men jag tycker det är tråkigt att jag ska behöva känna att jag inte kan blogga om vad jag vill men kommer kanske över den känslan senare.

Jag ska iallafall hoppa in i en varm dusch nu för det är kallt som bara den när man precis varit ute och kastat slask-snöbollar haha sen får jag se vad som händer idag. Ni får ha de bäst så hörs vi snart igen!

Bio mys var tvungen och testa dom popcorn grejerna och de va typ de äckligaste jag ätit på länge haha. Sen var det ju farsdag i söndags med så innan bion med syster så var vi hemma och firade pappa lite med god mat och presenter han fick även grillchips och jordnötter som han älskar!

//Louiseelinore <3

Gillar