En vecka kvar

Hej bloggisen! Jag sitter just nu med min fot upphöjd och med is på, varför? Jo jag lyckades vricka foten under skogspromenaden idag haha genom att trampa på en kotte! Bra jobbat Louise! Typiskt idag då vi ska iväg till Vetlanda om ett tag för att hälsa på en sista gång med Roxie innan vi åker utomlands. Idag är det nämligen bara en vecka kvar tills planet lyfter med oss på till mitt älskade Side, Turkiet som jag inte varit i på 5 år! OMG och det var 7 år sen jag bodde där under 8 månader, alltså sjukt! Ska bli spännande och se vad som förändrats, om samma människor är kvar också så vidare.

Ja men som jag sa så ska vi om en stund dra iväg till Vetlanda och hälsa på innan vi lämnar henne där på söndag. Känns så mycket bättre det här året att lämna bort henne med tanke på att både hon och vi har varit där så mycket nu det senaste och lärt känna paret som äger stället ordentligt och Roxie är så glad över att få springa där och extra glad är hon när hennes BFF är där också så vi får hoppas att han kommer förbi nånting. Min hund är väldigt kräsen med vilka andra hundar hon vill hänga med, det ska helst vara lugna hanhundar och helst i hennes storlek eller större. Haha annars tycker hon dom är för jobbiga.

Om jag inte kommer hem allt för sent så tänkte jag sätta mig och skriva om rättegången. Har redan börjat lite och lovar att det inlägget kommer upp innan jag drar utomlands! Hoppas ni haft/har en grym start på veckan! ❤

Ifrån min och sis vin och fruktkväll i lördags.

//Louiseelinore <3

Gillar