Få tillgång till fler filmer och serier

I samarbete med vpnportalen.se


Jag lägger ju som ni vet ut serienyheter varje söndag och får då ofta frågor som " Finns den serien på netflix? " eller " När kommer den säsongen ut på netflix? och så vidare och om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte allt sånt även om jag är en serienörd men vissa serier kommer inte alls på netflix därav tipsar jag ofta om andra sidor att kolla in och det är svårt att söka upp när säsongerna kommer till sverige! Netflix är ganska hemliga med sånt där men det jag också kan tipsa om är att ni kan använda er utav olika VPNportaler.

Vad är då VPN? Om man skaffar VPN så kan man helt enkelt få datorn att tro att du är i t.ex USA eller andra länder och grejen med nordiska netflix är att dom helt enkelt inte tar in alla serier/ filmer som andra länder gör och då genom att skaffa VPN och datorn loggar in dig på t.ex amerikanska netflix så får du tillgång till serier och filmer som inte alltid släpps här, hur bra? VPN gör också så att ingen kan spåra dig om du vill vara anonym på internet. När du har igång din VPN tjänst så får din dator en helt ny ip:adress i ett helt annat land. VPN tjänster gör så du får tillgång till alla hemsidor och appar i världen.

Jag har själv använt mig utav VPN som när nordiska netflix plockade bort en utav mina favorit serier The Vampire diaries och jag var nära på att börja gråta! Jag har också använt VPN när jag varit utomlands och velat logga in på streamingtjänster som inte stödjer dom länderna! Som när jag var i Turkiet nu och inte kunde kolla på alla serier jag ville kolla på så använde jag det ( Ja jag kollar även på serier ibland när jag är utomlands 😂)

VPN fungerar hur bra som helst och har alltid funkat för mig så rekommenderar er att klicka in på vpnportalen.se där ni helt enkelt kan kolla in dom topp 6 bästa VPN-tjänsterna 2019!

//Louiseelinore <3

Gillar