Farfar & Morfar

Hej finisar! Seg måndag idag, brukar normalt sett vara piggast på måndagar men idag vet jag inte riktigt vad som hänt med mig! 😜 Jag har precis käkat frukost, ganska seg frukost idag med tanke på att jag har varit vaken sen klockan 6 men jag är så inne i mitt sorterande och rensande här hemma!

Söndagen var bra! Lillebror kom vid 8 på morgonen och eftersom vi alla var rätt så trötta så låg vi kvar i sängen och kollade på netflix sen vart det bara fixa sig inför roadtrip. Vi började med att åka till farfars grav för att tända ljus och sen efter det morfars, så mysigt att tända ljus tycker jag. Sen blev det husvisning (mer om det om kanske senare) och sen hälsade vi på Robins familj innan vi åkte och handlade och sen äntligen kom hem. Haha vi va rätt trötta allihopa när vi kom hem så det var skönt. Väl hemma hade världens bästa syster stekt pannkakor till oss och det var extremt uppskattat efter en lång dag! ❤

Denna veckan har jag ännu inga stora planer faktiskt och det känns fantastiskt! Har dock endel att fixa hemma och en liten to -do-lista för idag:

* Fortsätta rensa och sortera✅
* Tvätta sminkborstarna (som jag alltid skjuter på)
* Blogga✅
* Svara på mejl + kommentarer✅
* Tvätta✅
* Ta alla vitaminer✅

Hoppas ni får en fantastisk dag! 💗

//Louiseelinore <3

Gillar