Filmtips x3

/ 5

Suicide squad 2016

It feels good to be bad... Samla ett gäng fängslade superskurkar och förse dem med de kraftfullaste vapnen regeringen kan uppbringa. Skicka sedan iväg dem på uppdrag att besegra en fiende som sägs vara oövervinnlig. Underrättelseofficeren Amanda Waller har bestämt att enda lösningen är en grupp av omaka och förkastliga individer utan något att förlora är det enda som gäller. Gruppen inser dock snart att de inte blivit utvalda för att lyckas utan för att få skulden när de misslyckas. Ska Suicide Squad bestämma sig för att dö när de försöker lösa uppgiften eller är det var man för sig som gäller?

Jag fick höra att den här filmen inte alls skulle varit bra så hade inga höga förhoppningar MEN tycker faktiskt den var bra!

/ 5

Lights out 2016

När Rebecca växte upp var hon aldrig riktigt säker på vad som var verkligt och inte då lamporna släckts. När hon flyttade hemifrån trodde hon att hon lämnat rädslan bakom sig. Hennes lillebror Martin upplever dock samma oförklarliga och hemska saker som tärde på hennes psyke som liten. Ett skrämmande väsen som har en mystisk sammankoppling med hennes mamma, har återkommit. Men denna gång närmar sig Rebecca sanningen och det finns ingen tvekan om att alla deras liv är i fara när lamporna släcks.

Samma med den här filmen många sa att den inte var så bra eller läskig men ja tycker den bra riktigt bra och läskig haha se den!

/ 5

Teenage mutant ninja turtles out of the shadows 2016

De fyra tonåriga ninjasköldpaddorna återvänder för att rädda staden från ett farligt hot.

Kände mig tvungen att se den här för min lillebror älskar ju turtles haha nej men jag tyckte de här var bra ingen jag kommer se igen (om inte min lillebror tvingar mig, haha)

//Louiseelinore <3

Gillar