Filmtips x3

/ 5

Bad moms 2016

Liksom många andra mammor tar Amy hand om alla utom sig själv. Hennes liv är perfekt: ett lyckligt äktenskap, högpresterande barn, ett vackert hem och till på köpet 365 perfekta hårdagar om året. Hon bakar till skolan och sitter med i alla kommittéer – allt medan hon gör karriär. Och det hon gör verkar så lätt. Men strax under ytan är Amy på bristningsgränsen – överarbetad, överpresterande och utmattad av alla krav. Varför arbeta så hårt för så lite uppskattning? Vad skulle hända om hon gjorde det hon ville för en gångs skull? Utled på allt, får Amy kontakt med två andra mammor i samma situation. Tillsammans bestämmer de sig för att lämna sina inrutade liv för att leva livet, något som inte ses av blida ögon av klicken av perfekta mammor.

Så bra! Jag fick höra av några att dom inte tyckte den var så bra så hade inte för höga förväntningar vilket var bra förgå blev jag verkligen positivt överraskad! :)

★ / 5

Chasing Mavericks 2012

Femton år gammal upptäcker Jay Moriarty att världens största våg – Maverick surf break - finns just utanför kusten där han bor i Santa Cruz. Tillsammans med den levande surflegenden Frosty Hesson bestämmer sig Moriarty för att han ska tämja vågen med sin bräda. Först måste Hesson bara lära honom allt han kan om att överleva och tillsammans startar de ett korståg som snart handlar om mycket mer än att surfa.

Det här är verkligen en av dom bästa filmerna jag har sett i hela mitt liv! Jag är säkert sist i världen med att se den men fyfan va bra!! Se den om ni har missat den som mig! :)

/ 5

Money monster 2016

Lee Gates är en TV-personlighet vars insidertips har gjort honom till en pengaguru på Wall Street. När Kyle Budwell förlorar sin familjs pengar efter ett dåligt tips håller han Lee och hela hans show gisslan i sändning. Han hotar med att ta livet av Lee om han inte får upp aktien 24,5 dollar innan klockan ringer.

Blev väldigt positivt överraskad av den här filmen då jag själv inte alls trodde den här skulle vara bra... men jag hade fel och den är absolut sevärd! :)

//Louiseelinore <3

Gillar