Filmtips x3

★ / 5

Sausage party 2016

Allt maten vill är att bli utvalda och få följa med de snälla människorna hem. Men paradiset de såg framför sig är inget annat än ett helvete där man hackar, drar skinnet av, kokar och steker maten. Där man äter babymorötter! Korven Frank inser att han måste varna varenda potatis, varmkorv och smörgåspålägg och vad som väntar på förortskökens kalla marmorskivor.

De här är så min humor! Jag älskar ju James Franco och Seth Rogen och dom där så ja tyckte den här filmen var superkul. Men även fast den är animerad så är de verkligen ingen barnfilm och det är med extremt sjuka scener haha men har ni sjuk humor som mig se den!

★ / 5

Me before you 2016

En småstadstjej formar en vänskap med en nyligen paralyserad man som hon tar hand om.

Så himla fin film rekommenderar verkligen alla att se den här!

★ / 5

Ghostbusters 2016

Erin Gilbert och Abby Bergman är ett författarpar som skriver en bok om att spöken finns i verkligheten. Några år senare får Gilbert ett prestigefyllt lärarjobb på Columbia University, men hennes bok dyker upp och hon blir utskrattad av akademin. Gilbert återförenas med Bergman och andra när spöken invaderar Manhattan och teamet måste rädda världen.

Jag hade nog lite för höga förväntningar på den här filmen så blev lite smått besviken men trotts det så tyckte jag såklart den var bra och Melissa McCartney är en av mina favoriter så lätt sevärd!

//Louiseelinore <3

Gillar