Filmtips X3

The night before 2015:

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) och Chris (Anthony Mackie) har varit vänner sedan barnsben, och det senaste decenniet har de återförenats på julafton för en festkväll fylld utsvävningar och där inga regler gäller. Nu, på tröskeln till vuxenlivet, börjar deras tradition närma sig vägs ände. För att göra den sista julaftonskvällen tillsammans till ett minne för livet ger de sig ut för att finna den legendariska Nötknäpparbalen - julfesternas heliga graal.

★ / 5

All the boys love Mandy Lande 2013:

Mandy Lane är drömtjejen på high school - het och totalt onåbar. Under en weekendresa försöker alla få hennes uppmärksamhet, men någonstans bland beundrarna finns en mordisk psykopat...

★ / 5

Aloha 2015:

Den fd framgångsrika yrkesmilitären Brian (Bradley Cooper) återvänder till Hawaii där han befann sig på toppen av sin karriär. Han återförenas där med sin stora ungdomskärlek Tracy (Rachel McAdams) samtidigt som han oväntat faller för Flygvapnets mest plikttrogna och nitiska kadett (Emma Stone) som beundrar och följer honom vart han än går.

★ / 5

//Louiseelinore <3

Gillar