Fin vän, underbar dag och Kat Von D

Heeeeeeeeej! Im so happy right now! Jag har precis kommit hem för en snabb sväng till stan för att träffa min syster och vad hade hon till mig? Jo smink från sephora och inte vilket smink som helst utan Kat Von D smink! Jag började gråta när jag kollade i påsen av lycka och jag tror helt ärligt att det är första gången i mitt liv som jag grät av glädje. Jag har letat runt på internet som en galning efter hennes smink utan nått bra resultat och man kan ju bara köpa dom på sephora och det finns ju bara i Stockholm, Malmö eller Göteborg läppfärgen är helt underbar och paletten ska vi inte ens prata om :D Haha jo de ska vi!!! Jag har inte ens testat den än men jag vet till 1000 % att den kommer vara grym. Kat Von D har varit min förebild sen jag var tonåring jag har böcker hemma med hennes tattueringar och hon är så sjukt snygg! Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar min syster haha och nej inte bara för att hon köpte de här utan för att hon har varit helt underbar nu dom här dagarna när det varit så jobbigt jag har verkligen sett hennes starka sida och jag är så grymt stolt över henne och hon finns alltid där när jag behöver henne som mest och det har jag verkligen behövt dom har dagarna. Jag kommer alltså att testa sminket imorgon för jag behöver tid att ta in de här haha.

Annars idag så har min otroligt fina vän Robin varit här och klippt gräsmattan åt mig för jag har ingen anning om hur man gör haha och så bjöd jag på fika efteråt han skulle komma imon igen och hjälpa mig med nått annat va de nu va de hette nått manligt iallafall haha och då ska jag bjuda på nån riktigt god mat för han har ställt upp en hel del för mig och vi har ändå varit vänner lääääänge! Nej nu ska jag ta och försöka få i mit nått att äta för jag har inte ätit nånting knappt sen igår på dagen men jag hoppas ni mår bra så hörs vi snart igen!

Dagens fråga: Hur mår du nu efter din sjukhusvistelse?

Förutom att jag går igenom en ganska jobbig sak nu som har med nån jag bryr mig väldigt väldigt mycket om att göra och de är såklart sjukt jobbigt. Men jag har blivit så otroligt mycket starkare jag tar ingen skit längre jag har så grymt mycket skinn på näsan så jag är stolt över mig själv och det finns ingen förutom dom jag älskar som kan göra mig illa och så har det aldrig varit innan jag har varit så svag och har låtit folk trycka ner mig för jag inte orkat säga imot osv. Jag har fått ta mycket skit för jag har fått skuld för mycket jag inte ens har gjort men jag har tagit det. Det finns människor som jag inte ens har gjort nånting mot som innan låssades bry sig om mig som har blockat mig eller inte accepterat min vänförfrågan på facebook utan att jag vet vad jag gjort dom för fel men jag har ju förstått att dom har valt att lyssna på en sida av storyn och det gör dom tyvärr bara till förlorare i mina ögon. Jag vet om att jag har gjort en del fel för det gör såklart alla människor men de mesta jag gör, gör jag för min familj men jag skulle aldrig någonsin prata bakom ryggen på nån så ja jag är faktiskt grymt stolt över hur mogen och stark jag har blivit på grund av min resa så jag mår ganska bra faktiskt!

//Louiseelinore <3

Gillar