Första snön?!

Jag har redan börjat fundera ut vad jag ska göra/baka till jul och då kom jag på att jag gjorde dessa i olika färger förra året en nalle med jultröja och jag tror inte jag visade dom!

Hej finisar! Tisdag idag och första snön har anlänt, den kommer ju inte direkt stanna kvar eftersom det regnar nu men det fick mig att känna mig något deppig haha. Jag vill ha tillbaka sommaren nu ju! Det var strax efter jag var ute med min hund som snön kom fram och det gjorde mig deppig så bestämde mig för att krypa ner under täcket igen och starta en serie på netflix. Serien jag startade heter Unbelievable och är grymt spännande än så länge men eftersom jag har en del bloggrelaterat att fixa så pausade jag serien nu, gjorde mig en kopp kaffe och tänkte ta tag i det istället! Det är egentligen ingenting som måste vara klart idag men det känns alltid bättre att ha sånt klart så kan man sen ta tag i annat.

Jag gick som vanligt upp vid 05.30 idag och har redan hunnit bocka av flera saker på min to-do-list för idag, alltså hur underbart? För ett tag sen tappade jag det här med to-do-lists och har insett att mitt liv inte fungerar utan det! Jag klarar inte ta tag i saker och mina rutiner blir kaos så ett stort tips för er som har diagnosen ADHD, börja skriva listor! Ni andra med såklart det blir inte bara enklare men också roligare att ta tag i saker. 😃

//Louiseelinore <3

Gillar