Fredagens to-do-list

Hej finisar! Fredag idag och jag har lagt mig i sängen igen för att vila lite medans jag bloggar. Jag har extremt ont i magen idag och håller tummarna på att det släpper för har några saker att fixa idag på min to-so-list.

- Betala räkningar. ✅
- beställa adventskalendrar.
- tvätta. ✅
- vika in tvätt.✅
-städa köket.
- städa badrummet.
-städa sovrummet. ✅
- skriva klart inhandlinglistan.✅
- storhandla. ✅
- åka till sortergården.
- förbeställa nya Sims spelet! 🤓
-ta alla vitaminer.✅

- köpa en uppblåsbar madrass eftersom mina syskon sover på den när dom är här och den vi har har gått sönder.✅

- uppdatera mina datorer till senaste programvaran. ✅
- skriva färdigt söndagens serieinlägg. ✅
- blogga. ✅
- svara på mejl och kommentarer. ✅
- föra över pengar till mitt sparkonto. Använder mig utav P.F.C som är ett Mastercard där man själv swishar in pengar. Man kan även lägga in mål hur mycket och vad man vill spara till. I mitt fall inför framtida (så fort vi hittar nått bra) flytt till 🏡. Det är btw helt gratis att skaffa och klicka hem ett kort därifrån och tycker det är grymt kul att ha en app i telefonen där man kan hålla koll. Man kan även använda kortet när man vill i affärer som ett vanligt betalkort och ha en matbudget t.ex varje månad. Eller om ni har barn som får veckopeng eller månadspeng som kan använda kort istället för lösa pengar. Här kan ni kika in mer och ladda ner appen så ni kan klicka hem ett eget kort. (Adlink) ✅
- träna om jag hinner.

Ja men det är väl det som jag har skrivit upp på min to-do-list än så länge. Sen även rasta vovven men det gör jag ju varje dag så. Får se om jag hinner mer eller mindre men kommer bocka av under dagen i detta inlägg.

Igår var ju mina syskon här och jag och sis spenderade en stor del av torsdagen med att göra hemmagjorda piroger. Tre olika varianter till och med, en vego, en med bara köttfärs till lillebror och sista med kött och annat innehåll till Robin och pappa sov var med och åt. Dom blev supergoda och vi följde ish detta receptet. Vi gjorde inte så många till lillebror eftersom han är kräsen och inte brukar gilla så mycket men han älskade pirogerna så vi har lovat att göra massor till honom nästa gång han kommer. Nu är iallafall frysen full med 🥟 vilket är smidigt när man är hungrig och inte orkar lagar mat. Skulle vilja testa att göra med annan fyllning också någon gång.

Hur ser era planer ut för idag? ❤️

//Louiseelinore <3

Gillar