Fridaaaaay

Bjuder på bilder på vårat sovrum då vi antagligen kommer säga hejdå till det i helgen för det förhoppningsvis är helt klart i källaren. Så taggad!!

Hej finisar! 🌸☀️

Vi har så fullt upp på jobbet nu och jag jobbade även i onsdags när jag skulle varit ledig så där av lite tomt här på bloggis. Vi har fullt upp med förinventering och att korra lagersaldo i butiken inför måndag då det är den stora inventeringsdagen. Det är så mycket räknande och fixande så min hjärna är helt slut men jag tycker samtidigt att det är kul!

Försöker bara njuta av att jobba med mina favvosar med för båda dom slutar nu snart på jobbet och det känns så otroligt sorgligt! Vill bara ha det så kul som möjligt på jobbet nu! Är ganska säker på att det kommer bli bra utan dom med men har man jobbat länge tillsammans så känns det lite som att bli av med en familjemedlem! Även om vi såklart kommer hålla kontakten ändå!

Min sambo har äntligen fått en operationstid nästa vecka och jag är så glad för hans skull. Min underbara syster ska passa hundarna medans vi får åka ända till Eksjö den dagen. Vad skulle vi göra utan min syster hon är helt fantastisk!

Idag jobbar jag 12-17.30 sen ska jag hämta upp min syster som ska hänga med mig och handla lite. Sen blir det hem och bara ha myskväll med sambon framför någon bra film! Helgen blir det kalas och renovering! Min pappa ska komma hit och hjälpa oss med det sista så vi kan flytta ner! Och ni kommer såklart få se hur det ser ut då! Hoppas ni får en helt fantastisk helg! ❤️

//Louiseelinore <3

Gillar