Friday

Innehåller affiliate-länkar

Har knappt tagit någon bild dom senaste dagarna så bjuder på bilder på mitt just nu favorit mobilskal som tyvärr inte verkar finnas kvar på Idealofsweden men dom har ju massor med andra snygga skal!

Hej bloggisen! Jag började blogga igår men insåg ganska fort att det bara blev gnälligt haha var inte på bästa humöret igår. Mina syskon sov över ifrån onsdags till igår iallafall och det var som vanligt supermysigt! Vi spelade bilspel på xboxet och hyrde den nya Pettson och Findus filmen men innan det så tränade vi allihop på olika håll! 😂 Jag körde cardio på löpbandet, syster körde styrka i ett annat rum och lillebror var på jujutsu. Han är så stolt över att han börjat på det och ska visa var han lärt sig hela tiden, gullis! Torsdagen (igår) vaknade jag upp med ont i halsen igen, så ingen träning + att mina ögon har blivit extremt torra! Torra ögon är en biverkning av min medicin och är så sjukt irriterande, ja det var ju därför jag var på lite dåligt humör! Min syster var bäst och fixade ögondroppar så som tur är hjälper det lite så jag slipper blinka 50000 gånger i minuten.

Idag blir det nog inte så mycket gjort ska sätta mig ner och fixa mina naglar nu har gått alldeles för länge med ofixade och under tiden kolla ikapp lite serier som jag ligger efter med pga att jag aldrig är själv längre! 😂 Hoppas ni får en fantastisk helg!❤


//Louiseelinore <3

Gillar