Fuck cancer

Mer från Grekland! (haha måste ta nya bilder snart!)

Hej finisar!

Är ni lika förvirrade som mig i valet? OMG... Jag hoppas ju nån stans att alliansen vinner för jag har en känsla av att om det röd gröna får regera 4 år till så kanske SD ökar ännu mer nästa val och det får absolut inte hända! + att vi behöver en förändring i Sverige! Jag följde iallafall valvakan fram till halva natten så är lagom seg idag. Tur jag inte har några planer alls idag och att det regnar för då behöver man inte ha dåligt samvete över att vara seg, haha ni förstår mig ^^!

Jag har precis gråtit sönder mig till dokumentären om Alexander Falk... Ni måste se den, finns på dplay! Cancer är verkligen en grym sjukdom men det som inspirerar mig mest med Alexander är att han är så stark och fin människa trotts att han får lida så mycket enda fram till slutet bara 18 år gammal! Min hund fick komma och trösta mig... Älskling!

Jag ska passa på att ta det lugnt idag i min ensamhet haha för sen kommer jag ha sängen full i ett par nätter då min syster och bror ska sova över. Mamma har börjat jobba på ett nytt jobb och också gjort en stor förändring i sitt / vårat liv som gör att vi kommer få ha lillebror översovandes en hel del! Det gör absolut ingenting, bara kul att få umgås med honom mer och han är överlycklig över att ha fått en egen låda till sina kläder. Ska göra mig lite lunch nu och svara på mejl/ kommentarer (Nu efter sommaren så kommer alla bloggjobben igång igen) och måste ju såklart se första avsnittet av Shameless säsong 9 som släpptes idag... Livet som serienörd! ^^

//Louiseelinore <3

Gillar