Ghost lollipops

Dessa otroligt söta spöken gjorde jag och lillebror här om dagen! Det enda man behöver är vita kaffefilter, lite större klubbor, gummiband och en svart penna. Min lillebror tyckte det var jätteroligt och var så nöjd över att få måla ögon och mun på alla.

Wow vilken kväll/natt/morgon jag har haft och då menar jag inte wow som i nått bra! ^^ Började med igår kväll att jag fick en extrem huvudvärk som inte ville släppa och tillslut mådde jag så illa att jag spytt (förlåt) 511 gånger sen dess. Har fortfarande en extrem huvudvärk men håller alla tummar på att det släpper för jag vågar knappt äta nått just nu. Jag skulle tro att det är en biverkning av medicinen för vet inte vad det annars skulle vara, ingen annan jag umgåtts med mår så här. MEN jag ska försöka se så positivt jag kan finns ju värre saker i livet!

Jag blev så chockad igår, jag somnade ett tag på kvällen och när jag vaknade så var det helt vitt ute. Gången innan jag var ute så var det inga tecken alls på att det skulle snöa haha men det ska bli 10 grader i veckan så allt lär ju försvinna snabbt ändå. Idag har inte min hund velat gå ut, hon ÄÄÄLSKAR snö i vanliga fall men det blåser så mycket så hon tycker det är obehagligt men det lugnar förhoppningsvis ner sig så jag ska försöka kolla färdigt på The Haunting of hill house som jag bara har nått avsnitt kvar av och sen vill jag se alla avsnitt av The Chilling adventures of Sabrina (remaken av Sabrina tonårshäxan som var min favorit som liten). Jag började se första avsnittet igår och det var riktigt bra! Jag lär inte hinna se färdigt 3 serier tills söndag dock så jag funderar på några läskiga filmtips istället? Det är ju ändå Halloween snart! ;D

//Louiseelinore <3

Gillar