Glad alla <3 dag + veckans planer

Godmorgon mĂ„ndag! 💕

Jag gick upp vid 7 idag men har bara tittat pĂ„ serier rastat och matat hundarna hittills! Älskar att gĂ„ upp tidigt sĂ„ jag inte behöver stressa! Fick precis i mig lite frukost med (fortfarande problem med matlusten) och ska snart ut och busa i trĂ€dgĂ„rden med hundarna! Men tĂ€nkte först dela med av veckans planer! Brukade alltid göra det tidigare men kĂ€nde att jag inte har sĂ„ mycket till liv 😂 sĂ„ slutade med det. Haha nejdĂ„ men iallafall!

Veckans planer:

MĂ„ndag: Jobb 14-18 och efter det sĂ„ ska jag hem och fira lite alla <3 dag med min sambo! Vi brukar alltid göra det lite men till er som inte firar - Det Ă€r bara en mĂ„ndag och man behöver absolut inte fira denna dag extra alls heller! Jag och sambon Ă€r alltid kĂ€ra i varandra oavsett! Jag ser det bara som en dag jag fĂ„r blommor😂 vilket inte hĂ€nder allt för ofta och fĂ€rska blommor i hemmet Ă€r ju fantastiskt!

Tisdag- Jobb 15.50-20.10. Brukar sĂ€llan ha ork till att göra sĂ„ mycket innan jobbet nĂ€r jag jobbar vĂ€l pĂ„ jobbet denna dagen ska min farbror komma med en smoothie till mig som han skĂ€mt bort mig med varje stĂ€ngning! đŸ€©

Onsdag: Ledig! Ska pÄ kbt men utöver det ska jag fixa hemma! TvÀtta, mÄla i kÀllaren och sÄ vidare.

Torsdag: ocksÄ ledig! Har inga planer mer Àn egentligen bara fixa hemma.

Fredag: Jobb 14.30-18.30.

Lördag och söndag: inga planer direkt mer Àn att sambon fyller Är pÄ söndag!

IgÄr fick vi en del gjort i kÀllaren! Ni kommer fÄ en uppdatering i veckan!

Vi hade egentligen en ganska slapp dag igĂ„r! Vi stĂ€llde klockan för att vi inte skulle sova för lĂ€nge pĂ„ grund av att vi skulle fĂ„ massa gjort nere i kĂ€llaren. Vi tog dock kaffet vid soffan och fastnade vĂ€ldigt lĂ€nge framför Lost haha. PĂ„ eftermiddagen tog vi tag i att fĂ„ saker fixade dĂ€r nere. Jag mĂ„lade, han fixade runt fönsterna. Efter vi fixat dĂ€r nere ett tag sĂ„ orkade inte jag mer sĂ„ vi gick upp till Lost igen innan vi drog och tankade min bil och köpte pizza. Vi har nĂ€mligen en nyöppnad pizzeria i nĂ€rheten som sĂ„lt ut pizzor betydligt billigare i veckan sĂ„ vi har Ă€tit dĂ€r 3 gĂ„nger đŸ˜±. Haha nu vill jag spy pĂ„ pizza!

Nu ska jag göra en ansiktsmask och gĂ„ ut med hundarna innan jag fixar mig för jobb! Hoppas ni fĂ„r en fin mĂ„ndag! ❀

//Louiseelinore <3

Gillar