Glad halloween

Hej finisar! Jag har haft en bra helg efter min första vecka tillbaka på jobbet! 🥰 Min syster kom på besök i fredags och jag bjöd på fläsk, bacon, potatis och löksås. I lördags hade jag och sambon tid med varandra. Vi fixade lite hemma, badade i poolen och kollade på film bland annat och idag har vi varit på en shoppingrunda!

Det blev en sväng till mitt jobb där jag köpte en ny canvas (har ju blivit besatt av att måla). Jag vill inte ta med en stor canvas i taxin i veckan 😂. Sen åkte vi till Ikea och köpte gardiner och gardinstänger så vi kan få lite ordning där uppe med det. Blev Elgiganten för nya kapslar till kaselmaskinen och en ny xboxdosa. Blev en sväng till jula där vi köpte lite saker till renoveringen och så en musskrämma( för vi har alltid problem med möss på vintern). Åkte och handlade lite på Lidl och stannade på McDonalds på vägen hem sen. Eftersom det är halloween idag så blev det en sväng förbi konditoriet ute hos oss.

När vi kom hem så kom mamma och lillebror på besök, så mysigt! Lillebror fick åka lite Cross som min sambo köpt till honom och jag hade fullt upp att få gulliga bilder på hundarna i sina halloweendräkter under tiden. Nu spelar dom Xbox och jag tänkte måla lite mer på min Disney tavla.🥰

//Louiseelinore <3

Gillar