Glossybox - juni

Hej finisar! Lite sen med den senaste glossyboxen men åh andra sidan så har jag hunnit testa några utav produkterna. Torrschampoot som funkar jätte bra dessutom är Maria Nila ett väldigt bra märke så är inte förvånad! Highlightern som jag också gillar väldigt mycket, blir otroligt fint glow och väldigt enkel att applicera. Sen den sista saken som jag testat är banana pudret ifrån bellapierre som jag var otroligt nöjd med! Tror ni som följt mig ett tag vet hur mycket jag älskar banana powder, för tycker att det gör så himla mycket nytta och ser mer naturligt ut än att vara helt kritvit utav transparent puder under ögonen! 😊

Så här står det om produkterna:

MARIA NILA style & finish dry shampoo - ett sulfat och parabenfritt torrschampoo som fräschar upp, ger volym och tar bort den feta känslan i håret. Den skyddar mot UV-strålning och fria radikaler samt är färgbevarande. Produkten är även 100% vegansk!
THE BEAUTY CROP glow milk illuminating milk - en highlighter som ger ett fuktigt, fräscht och hälsosamt glow, som om du precis har varit i en monsunkur! Den har en fin champangenyans som är lätt att blanda in och innehåller mjukgörande kokosolja.
BELLAPIERRE banana setting powder - löspuder i en gul ton som korrigerar röda toner och jämnar ut hudtonen. En mångsidig produkt som du kan använda till att fixera foundation och concealer, täcka finnar, som highlighter eller som ögonskuggsbas.
MONU PROFESSIONAL SKINCARE soothing after sun lotion - ta hand om din hud efter en dag i solen! Det här är en svalkande och återfuktande lotion med aktiv aloe vera för både ansikte och kropp. Lugnar och vårdar huden, minskar rödhet, och skyddar mot miljöförorening.
BIOR'E self heating One minute mask - innovativ ansiktsmask med djuprengörande aktiv kol som värms upp vid kontakt med vatten. Den drar smuts och orenheter ur porerna likt en magnet. Massera in i ansiktet med blöta fingrar i en minut och skölj av.

//Louiseelinore <3

  • Nära Jönköping

Gillar