Glossybox - December

Så månadens glossybox var jag och hämtade här om dagen! Och den här månadens box var en box av Marie Serneholt som heter the pink power box!

Det första jag fick var en ögonskuggspalett ifrån märket ABSOLUTE NEW YORK. Jätte fina färger och jag kommer testa den nu nån gång efter jul. Vågar inte riktigt ge mig på nya paletter nu till Jul när det redan är stressigt att hinna med allt ;).

En handkräm fick man i den förra boxen också och som jag sa då så går det ju alltid åt speciellt nu under vintern när huden är som torrast för mig. Den här kommer från ett märke som heter TRIND. Har inte hunnit testa den än.

En mascara från BENEFIT var ju typ det bästa!! Benefit är ett riktigt bra märke! Testade mascaran snabbt igår på undre fransraden och den verkar funkar riktigt bra!

En MUDMASK som man ska ha på facet under natten. Också riktigt bra! Jag har den på mig nu istället dock några timmar innan jag ska fixa mig för första julfirandet i år!

Och det sista för den här boxen var ett CARMEX lip balm. Deras produkter är gudomligt bra och passar också riktigt bra nu på vintern när man är riktigt torr överallt! ^^ Va tyckte ni prenumeranter om månadens box? :D

//Louiseelinore <3

Gillar