Glossybox december

Så här står det om produkterna:

MDMFLOW lipstick bossy - Krämigt läppstift med halvtäckande färg. Är en perfekt mångsidig matt nudefärg med en återfuktande och långvarig formula som gör att läpparna sticker ut från mängden. Superenkel att applicera.

THIS WORKS camera close up: 3 in 1 Mask, Moisturizer, primer - Du får testa en 3 i 1 produkt. Produkten kan användas som en mask, fuktkräm och primer som återfuktar och jämnar ut hudtonen med en fantastisk glow. Perfekt för vintern när huden behöver lite extra omtanke!

CRAZY RUMORS lip balm - 100% naturlig och vegansk läppbalsam från crazy rumors. Smaksättningen är helt organisk med naturliga smakämnen och eteriska oljor. Ingredienser så som sheasmör och jojoba-olja. Doftar och smakar underbart!

BURT`S BEES hand salve - En intensiv handkräm för torr och sprucken hud. Ingredienser såsom botaniska oljor, örter och bivax återfuktar och mjukgör händer, även när de är extremt torra. Perfekt att packa med i väskan under vintermånaderna.

RUBY KISSES nagellack - Snyggt nagellack med fin glans. Den platta och tunna penseln gör det lätt att få en jämn och fin yta. HD ger starka och intensiva färger och tillsammans med överlack håller den för alla festligheter.

(Lite sent ute)

//Louiseelinore <3

Gillar