Glossybox Februari

Så här står de om produkterna:

MUDMASKY facial detox purifying recovery mask - Ansiktsmask med naturliga ingredienser som marockansk lera. Rengör på djupet samtidigt som den återfuktar och balanserar ph-värdet. Lägg på ett tunt lager på rengjord hy och skölj av när den har torkat.

JEANNE ARTHES LÉau de rose - En fullsizeparfym från det franska parfymhuset Jeanne Arthes. Doften är feminin, fräsch och sofistikerad. Perfekt för den här kärleksmånaden.

PICK AND PINCH Eye lash curler rose copper - Ergonomisk fransböjare designad med en speciell vinkel för att passa alla ögon. Silikongummidynan ger ett skonsamt tryck för att få en naturlig böj på fransarna. Dina ögonfransar kommer förbli i perfekt form hela dagen.

GLAM OF SWEDEN Nude matte nail polish - Ett täckande matt nagellack i den perfekta nudefärgen. Använd över hela nageln och testa att göra en modern nail art-look genom att applicera ett glansigt överlack lodrätt över halva nageln.

BEAUTY MADE EASY Lip balm - Ett läppbalsam som inte bara mjukgör utan även kommer i tre härliga färger. Innehåller naturliga oljor från kakaobönor och jojobabusken som återfuktar och ger ett bra skydd mot kyliga temperaturer.

//Louiseelinore <3

Gillar