Glossybox Maj

(bättre sent än aldrig;)

så här står det om produkterna:

PEPSODENT white now cc toothpaste - En ny tandkräm med whitening och skydd i ett för ett bländande sommarleende! Blue light-teknologin korrigerar den gula nyansen och ger en direkt känsla av vitare tänder. Den innehåller även vårdande zink som skyddar emaljen!

YOUTH LAB daily sunscreen cream SPF 50 - En solkräm för sommarens resor med ett högt skydd mot UVA och UVB-strålar. Du kan även använda den som en lätt sminkbas då den ger en lätt täckning. Den är rik på hyaluronsyra och vitamin E som mjukgör på djupet.

EMITÈ MAKE UP millers active eye light - Concealer med ris och ros olja samt arnicaextrakt som aktiverar cirkulationen runt ögat och tar bort mörka ringar. Den ökar kollagenproduktionen och ger dig en vaken blick så du blir redo för långa sommarkvällar!

VÀLQUER ice hair mask total repair - En kylande hårmask med macadamiaolja som reparerar och förbättrar kvalitén på slitet och ojämnt hår. Massera in i handukstorkat hår och skölj ur efter 3-5 minuter. En riktig energikick för solskadat hår.

CETAPHIL moisturizing lotion - En given glossyfavorit! Återfuktande lotion för ansikte och kropp, med bland annat vitamin E och macadamiaolja. Den binder fukt och bevarar hudens naturliga skyddsbarriär. Smidig reseförpackning perfekt för sommarens äventyr!

MADLADY.SE grl pwr-tatuering - Var med och sprid girl power med madlady´s tatueringar. Accessoarerna blir en perfekt del av din look i sommar.

Är nöjd med maj månads box! För det innehöll väldigt bra grejer som jag kan ta med mig till min weekend resa som jag har bokat i slutet av månaden (mer om det längre fram) Älskar iallafall glossybox och tycker det är superkul att få hem en box varje månad! :D HÄR (adlink) kan ni gå in och kika om ni är nyfikna!

//Louiseelinore <3

Gillar