Glossybox Mars

Så här står det om produkterna:

CIATÉ LONDON nail polish iced frappe - ett krämigt och lyxigt nagellack i en dämpad och uppiggade pastellnyans för en fräsch look från dag till kväll. Den extra breda borsten gör det enkelt att applicera samt att få ett vackert resultat.

EMITÉ MAKE UP lip & cheek tint - flytande produkt i en rödrosa nyans som kan appliceras både på kinder och läppar, prefekt när du är i farten! Dutta in den lätt med dina fingrar för ett naturligt och friskt resultat eller bygg upp den om du vill ha lite mer färg.

BEAUTY MADE EASY pink oil blotting papers - tunna blad som absorberar överflödigt fett och talg på ett skonsamt sätt utan att förstöra ditt smink. Ta ut ett blad från förpackningen och tryck det lätt mot t-zonsområdet.Toppen att ha i väskan när du är on-to-go!

NIVEA invisible for black & white fresh roll on - en deo med knives särskilda anti-fläckformula som gör att den inte fläckar av sig på dina kläder och skyddar dig mot svett i upp till 48 timmar. Applicera produkten med ett jämnt lager och låt torka innan du klär på dig.

FIGS & ROUGE avancé + mattifying emulsion MT+ sheer - för silkeslen matt hy utan glans, applicera denna innan din make up! Direkt nermattande, porminimerande och sammetslent resultat. Innehåller ingredienserna som är kliniskt bevisande att motverka blemmor.

//Louiseelinore <3

Gillar