Greta gris kalas

Hej finisar! Jag har precis kommit hem ifrån en promenad i skogen med min hund och tänkte blogga innan jag gör min 12 gröt. Har blivit en hel del onyttigt i helgen så dax att komma tillbaka till rutinerna igen! Tänkte också tvätta idag och hålla på med bloggjobb innan jag ska träna konditionsträning. Har sträckt min axel och har så ont i den att jag inte kan sova. Det var i fredags när min hund blev så glad över att se ägarna till pensionatet vi var på och dumt av mig så hade jag flexikopplet och det låste sig när hon skulle hälsa på dom därav gjorde det brutalt ont haha jaja jag får skylla mig själv men promenader i skogen och på löpbandet är ju bra för musklerna så får hoppas det släpper snart!

Igår hade vi supermysigt kalas för Roxie som fyllde 4 år. Vi hade Greta gris tema haha vi älskar grisar i min familj! Isabell var lite rädd att hon skulle behöva klä ut sig till gris när jag bjöd in henne haha men vi skippade den delen. Jag och sis bakade tårtor (visar mer i ett annat inlägg) som blev uppskattade och Roxie fick presenter! Hur många hundar får ett helt kalas? 😂

Vi hade det som sagt supermysigt och det var riktigt kul att träffa Isabell igen efter alldeles för längesen sist! Finns ingen människa på den här planeten som skrattar åt mina skämt mer än hon!😂❤ Emelie och Robin var såklart också superkul att ha på besök men dom träffar jag betydligt oftare!😝 Efter kalaset var slut så åkte jag och Robin och köpte mat och spelade xbox resten utav kvällen, kunde inte bli en bättre söndag! Jag hoppas ni haft en grym helg!

//Louiseelinore <3

Gillar