Hade en mysig födelsedag

Hej finisar!
Tiden går så sjukt fort och det är inte långt kvar tills torsdagen tar slut och helgen börjar närma sig, alltså va? Känns som man knappt hinner någonting. I tisdags var det ju min födelsedag och till skillnad ifrån förra året så hade jag en supermysig födelsedag! Jag blev väckt med kaffe och paket på sängen, fick headset till xboxet och en superfin teckning av min lillebror som han spenderade supermycket tid på i måndags när jag inte fick lämna sovrummet på en timme för jag inte fick se! ❤ Det blev också hemmagjord smörgåstårta som blev så himla god, gjorde mitt egna recept ish och den måste jag göra om.

Helgen kommer bestå utav mer firande men först får jag spendera fredagskvällen ifrån köket då jag inte får smygtitta på vad sis och Robin ska göra för mig, sen på lördag blir det lite firande med pappa och farbror och på söndag blir det med mamma och lillebror. Utöver det här blir det nog fortsättning på Marvel-maraton och jag vill ut och plocka svamp om det hinns.

Just nu är jag extremt seg och har precis skrivit klart söndagens serie-inlägg samtidigt som jag precis börjat kolla på serien The Flash och väntar på att Robin ska komma så vi kan bestämma vad vi ska äta idag, har liksom noll motivation till att laga mat känns som man inte gör annat! Hoppas ni har en superbra torsdag vad har ni för planer till helgen?

Fick blommor också på min födelsedag!

//Louiseelinore <3

Gillar