Halloweendekor

I samarbete med gillgrens.se


Det är dags att börja inse att sommaren är över snart speciellt här hos mig då vi haft höstväder i flera dagar men vad gör det egentligen. Jag gillar ju hösten på grund av att alla serier sätts igång igen men också för att min absoluta favorithögtid äger rum då, alltså HALLOWEEN. Har ju nämnt massor med gånger här på bloggen om hur mycket jag älskar halloween! Varför?

* Jag älskar skräckserier/filmer extremt mycket!
* Jag älskar halloween bakning!
* Också att pyssla.
* Maskeraddräkter är så kul och blir alltid beroende att tutorials på youtube när folk skapar sina unika läskiga look´s.

Nått mer jag tyckter om är dekorationer!!! Hur kul är det inte att pynta hemmet med massor utav läskiga saker? Jag är så glad att jag har min 9 åriga lillebror som tycker sånt här är minst lika kul som mig så jag kan få göra massor med sånt skoj under halloween men också andra högtider. Förra året var nog första gången på länge som jag la extremt mycket tid på halloween och det här året har jag bestämt mig för att gå ännu mer in för det! 🎃

( bild lånad ifrån google)

Nånting som jag också tycker är fint, något creepy men framförallt mysigt är ju alla tända ljus vid kyrkogårdarna och all belysning längst shoppinggator och vid butiker.

Nånting som också är populärt runt halloween är olika evenemang och fester. Jag själv går sällan på sånt dels för jag inte riktigt gillar att festa men också för att jag inte har så många i min närhet som älskar halloween lika mycket som mig MEN om ni ska ha nått evenemang, nån fest eller om ni kanske till och med äger en butik så kan jag varmt rekommendera er att kika in Gillgrens utbud utav halloweendekorationer.

//Louiseelinore <3

Gillar