Hund tårtor

Innehåller affiliate-länkar

Medans jag väntar på att min kvällsmat ska sjunka in lite innan jag kan träna så tänkte jag dela med mig lite recept och hur vi gjorde tårtan till Roxie och också tårtan till gästerna. Blev inte hundra procent nöjd med tårtan för marsipanen ville inte samarbeta och jag är inget bakproffs heller men den blev himla god!

Min tanke var att få hunden att se ut lite som Roxie men det gick inte alls bra så gjorde min egna version av hund. Vi hade inte världens tid så innehållet var väldigt enkelt med färdigköpta tårtbottnar som vi la på smält vit choklad och vaniljkräm på första lagret sen jordgubbssylt på andra och toppade med grädde ofc. Marsipanen är köpt ifrån partyhallen där köpte vi också nästan allt annat till kalaset. Har också handlat mycket därifrån tidigare så TIPS! (ej spons) Avslutade med att kavla ut ett lock och sen forma alla andra delar med marsipanen och det var svårt men som sagt gästerna tyckte den var supergod inklusive mig! 😜


Haha när jag visade min pappa så sa han att det såg ut som en bumbibjörn!!

Under Roxies 3 tidigare födelsedagar så har vi bara slängt ihop lite olika saker som vi vet att hon gillar och format en tårta på nått sätt men det här året hittade jag ett recept HÄR som var så mycket roligare för då kunde vi verkligen forma den till hur vi ville! Jag hade reden bestämt att tårtan skulle se ut som ett hundben. Nu kommer jag alltid använda mig av det receptet för hon älskade den. Efter att den var klar i ugnen och hade svalnat så kletade jag på leverpastej, blandade laktosfri (inte superbra med laktos för en hund) grädde med crème cheese och sen toppade jag med blåbär och morötter för att hon älskar det! Så ett tips för er med hund!

//Louiseelinore <3

Gillar