Hur länge får man lämna sina hundar själva?

Hej finisar! 💕

Lika trött idag som vanligt men det är väl för att jag går upp så himla tidigt när jag börjar 12. Måste hinna mata och bajsa hundarna ordentligt innan jag dra och det är inte alltid en dans på rosor.

Idag har det gått bra som tur är men är orolig över min stora hund nu när dom ska vara hemma några timmar själva. Hon löper nu och blir kissenödig betydligt oftare men det går nog bra! Redan imorgon är jag ledig igen så några timmar idag klarar dom. Jag är alltid orolig när jag lämnar dom dock. Men eftersom vi har övervakningskameror så kan jag se dom hela tiden och dom är så himla lugna och avslappnade. Det är nog bara jag som alltid övertänker allt! Brukar försöka skaffa hundvakt för det mesta men ibland går inte det så då får det bli så. Mina hundar klarar normalt sätt 6h själva utan problem. Nu när jag jobbar 50% behöver dom aldrig vara hemma så länge men när jag jobbar som vanligt händer det någon gång i veckan. Det har aldrig varit några problem. Men läser man i hundgrupper på facebook så är det hemskt och man ska helst inte lämna sina hundar själva någonsin! 😅 Som sagt mina hundar tycker om att vara själva ibland då dom får det lugnt och skönt ifrån mitt ständiga inte kunna ligga still beteende!

Oj vilken novell! Idag jobbar jag som sagt några timmar! Sambon hämtar mig och vi drar direkt hem. Jag ska laga mat och vi ska tapetsera där nere. Jag ska även måla på min tavla såklart som vanligt! 💪🏼 Hoppas ni får en fantastisk dag!

En bild på mina fina galningar! ❤️

//Louiseelinore <3

Gillar