Hur lyckas man?

Hej finisar! Kul att ni var många som verkade uppskatta mitt förra inlägg tycker inte alls det ska vara tabu att prata om! Lördag idag och jag har inte gjort så mycket och planerar inte heller att göra så mycket. Min syster var snäll och gav mig sovmorgon idag då jag inte haft det på sjukt länge, dels för att jag väljer att gå upp tidigt på vardagarna själv men också för att vi har lillebror så mycket nu och han är ju inte den som vill sova länge på helgerna! 😝 Så efter vi såg klart Avengers endgame (den var grymt bra btw) igår så åkte dom hem och sov hos mamma så jag skulle få sova ut idag och det behövdes verkligen!

Igår kväll märkte vi nämligen att pappas husvagn som står på gatan där jag bor var helt sne. Någon hade nämligen lyckats köra in i den (hur man nu kan lyckas med det?) så jag och Robin spenderade ganska mycket tid med att vara ute och kolla på den samt att Robin åkte runt för att kolla om han kunde se någon bil som hade punktering, haha för denna person måste kört med ett trasigt däck då en del av ett däck sitter kvar på husvagnen. Jag stod även i kö till polisen men efter det gått en timme och jag fortfarande inte kommit fram så gav jag upp för jag var tvungen att sova. Hörde även såklart av mig till pappa som ska komma förbi och kolla på den imorgon. Men som sagt hur lyckas man köra in i en parkerad husvagn på en raksträcka där vägen är väldigt bred?! Jag håller tummarna på att personen som gjorde det vågar träda fram för annars om vi polisanmäler det och någon har sett detta kommer ju denna person bli av med körkortet och då är det ju så mycket bättre den träder fram själv så man kan lösa det här, för jag menar alla människor kan klanta till det, jag t.ex körde in i ett träd när jag precis fått körkort! 😂

Men det är pappas husvagn så tror det är bättre han kontaktar polisen! Sitter just nu i sängen efter några avsnitt av serien the boys och väntar på att Robin ska komma hit med pizza. Alltså det blir ingen bra mat sånna här slappdagar men å andra sidan har vi bara idag denna veckan då lillebror kommer tillbaka imorgon klockan 8.00 och då måste man ju få unna sig. Vad har ni för er i helgen?


//Louiseelinore <3

Gillar