I behov utav ny säng


I samarbete med kilamobler.se


Jag har länge älskat min säng väldigt mycket men nu har den liksom tappat det sköna nästan helt och är därför inne på att köpa en ny! Jag har väldigt svårt att släppa saker i mitt liv och svårt för förändringar så det är ett ganska stort steg för mig och jag kommer att ge det tid innan jag bestämmer mig just vilken det kommer att bli. Det jag vet är att jag ska ha en stor säng för min hund har varit bortskämd sen hon var liten med att sova i min säng och hon väger liksom 30 kg och tar plats. 😂 Men också för att jag har vänner och familj som sover över väldigt ofta, så stor säng it is!

Så hur svårt är det egentligen att hitta en bra, snygg och ny säng? Svårt! Men jag har varit inne på kilamobler.se och har börjat få upp hoppet! Dom har otroligt bra utbud utav sängar. Här och här kan ni hitta mina favorit sängramar som jag är intresserad utav men det finns ju många fler till faktiskt väldigt bra priser enligt mig.

Kila möbler var ifrån början ett företag som hade egentillverkning av trädgårds möbler med start 1978 men har idag blivit mer utvecklad och har ett större utbud av olika möbler och tillbehör ifrån kända varumärken. Det var inte förens 2008 som dom började driva e-handel. Kila möbler jobbar alltid för att kunderna ska känna sig 100% nöjda och erbjuder alltid 14 dagar öppet köp och fria returer. Så kika in Kilamobler.se för att hitta era favoriter! 😃

//Louiseelinore <3

Gillar