If I can dream - Elvis Presley

I samarbete med lavendla.se

För mig är den västa begravningen som jag gått på den som vi hade för morfar när han gick bort! Jag stod väldigt nära min morfar och han var helt klart en av mina bästa vänner. Tyvärr fick han lungcancer när han endast var 61 år gammal och ett år senaste så tog den hand liv. Den 11 mars för 13 år sedan, 3 dagar efter han fyllt 62 och samma dag som min farbror fyller år.

Cancer är en hemsk sjukdom som jag inte ens skulle önska min värsta fiende att se honom bara försvinna mer och mer för varje dag under ett års tid var inget kul alls! Jag önskar att dom snart kan hitta nått botemedel som gör så att man kan bota all typ av cancer!

Även att det nu gått 13 år sen han dog så saknar jag fortfarande honom lika mycket och jag tänker ofta på hur livet hade varit om han fortfarande var vid liv men jag är otroligt stolt och glad över att jag fick chansen att spendera 14 år med världens bästa morfar! ❤

Jag personligen är inte så jätte rädd för döden det skulle väl vara ifall jag dog en plågsam död isåfall! Jag är mer rädd för hur dåligt mina syskon skulle må eller vart min hund skulle bo nån stans. 😜 Nu hoppas ju jag inte att jag kommer dö förens jag är gammal men man vet ju aldrig ingen av oss vet när vi kommer dö eller hur förens den dagen det händer.

Jag har faktiskt också tänkt på hur min begravning skulle se ut! Känner min familj ens mig, vet dom vilken låt jag skulle vilja att dom spelade t.ex? Nej jag tror inte det! Varje gång jag hör en ny grym låt säger jag alltid "den här ska spelas på min begravning". Men det finns egentligen bara en låt! Den låttiteln jag har tatuerad på min arm för min morfar! If i can dream med Elvis Presley! Tack vare min morfar älskar jag Elvis för det var det enda (förutom Jerry Williams) som han lyssnade på och vad vore inte mer passande än att spela min absoluta favoritlåt då!

Men för att vara säker på att man får sin begravning som man själv vill ha den redan nu även om vi alla förhoppningsvis ska bli gamla så är det super bra att Lavendla.se finns där kan du logga in på Lavendla arkivet med ditt bankID och skriva ner dina önskemål av vilken musik du vill ha, hur allt ska gå till, vem som ärver vad och så vidare och den dagen man dör så skickas ett meddelande ut till den som man angivit som kontaktperson (men så länge du lever är det bara du som har tillgång dit). Jag tycker att det är så coolt att man kan göra sånt, tycker inte man ska tänka så mycket på döden och försöka leva så gott man kan! Men ändå rätt skönt att sitta där på ett moln på himmelen (haha ingen vet) och se att du ändå får avslutet du själv vill!

Lavendla finns även i dom flesta städerna (du kan kika in om den finns i din)

Vilken låt skulle ni vilja att dom spelade på eran begravning? 😊❤

//Louiseelinore <3

Gillar