If you can dream it you can do it

I samarbete med Axelsons.se

Nu eftersom jag är så otroligt trött på att skriva om politik, höra om politik och se alla andra ha sina åsikter om politik på sociala medier så tänkte jag istället gå in på ett annat ämne som inspirerar mig och får mig på bättre humör! Jag har nämligen haft en dröm under det här året att utbilda mig till PT. Jag har känt inspiration utav att kunna hjälpa andra att vara mer hälsosamma inte bara genom att röra på sig utan att också må bättre utav kost och att även kunna känna att röra på sig är något som kan vara riktigt roligt om man hittar den motionen som är rätt för än själv. Jag har växt upp med föräldrar som alltid uppmanat till att träning är något roligt. Min mamma var instruktör när jag var liten och jag var ofta med och kollade på när hon hade sina pass! Jag såg då hur otroligt roligt alla verkade ha.

Jag blev nog dock mest inspirerad efter att min syster utbildade sig till PT 2012 och även jag fick lära mig mycket. Mycket mer fick jag lära mig när jag själv bestämde mig att träna och leva hälsosammare och då med hjälp av min syster kunde hitta det som passade mig för att jag inte skulle tröttna. Jag hittade alltså mitt sätt att må bra!

Axelsons gymnastiska institut erbjuder just det! Utbildning till personlig tränare . Jag blir bara mer och mer intresserad av utbildningen ju mer jag läser om den på deras hemsida där det står allt som ingår i utbildningen, priser och kursstarter. Axelsons har en erfarenhet på 50 år och dom är också nordens största utbildare inom deras område! Utöver PT-utbildning så har dom också en hel del andra utbildningar att välja mellan som bland annat kurser inom massage, yoga, kost och näring, spa och medicins fotvård.

I och med mina PT drömmar så har jag ju såklart sökt runt en hel del på internet och redan spanat in en hel del på deras hemsida under en lång tid.Just nu i mitt liv har jag ingen möjlighet att gå en utbildning nån annan stans MEN drömmen är fortfarande kvar så kanske nästa år. Utbildningarna finns i Stockholm och Göteborg så har ni en dröm om att utbilda er inom friskvård så kan jag verkligen rekommendera att ni spanar in deras hemsida som jag gjort! Där det finns all information som ni behöver för just din drömutbildning!

//Louiseelinore <3

Gillar