Imorgon är det dax

Bilder ifrån igår pizzapaus i flytten, bilder utanför huset vid sjön och turkiskpeppar glassen jag unnade mig efter en hel dag med flytt!

Hej finisar! Vilken helg det har varit med flytt! Har ont i varenda kroppsdel typ efter allt bärande och är otroligt glad att vi valde att inte flytta idag med! Det är både kul och jobbigt att flytta men det kommer vara himla skönt när vi är klara sen i slutet utav månaden. Vi har väl inte riktigt bestämt om vi kommer flytta in innan köket och sovrummet är renoverat, det är dom rummen vi kommer att börja med och bygga ett tillfälligt kök i typ källaren eller om vi gör klart innan men just nu är vi båda extremt taggade på att flytta så vi kanske inte klarar att vänta! 😜 Ju mer vi varit vid huset ju mer sugna blir vi!

Imorgon börjar jag jobba, vilket betyder tidigare promenader med vovven haha men det ska bli himla skönt att komma igång med att jobba i en fysisk butik och inte bara bakom min skärm. Tiden har verkligen gått fort! Det var liksom i början utav december det blev bestämt att jag skulle börja jobba på detta ställe och imorgon är det redan dax! Woho! Jag kommer säkert att dela med mig om vart någonstans jag ska jobba men är inte redo förens jag känner att jag kan det mesta! 😜 Är jag nervös? Nej inte direkt just nu iallafall jag är ganska säker på att det kommer gå bra och bli kul!

Just nu väntar jag på att Robin ska komma hem ifrån affären med mat och sen blir det en promenad i skogen innan det är dax att fixa iordning mig för kvällen och läggdax så jag har energi imorgon! Har ni haft en bra söndag? ❤️

//Louiseelinore <3

Gillar