Julklappstips

Det här med att hitta julklappar har varit ett stort problem för mig det här året! Det har varit så himla svårt att ens komma på vad dom i min närhet kan behöva och frågar man dom så får jag ju hela tiden svar, jag vet inte! Även att hitta julklappar till mig själv har varit svårt för vad behöver jag?! Mamma skickade iallafall pengar till mig så jag kunde köpa vad jag ville ha från henne och nu har jag funderat i flera dagar och sökt runt massor på internet! . Nu har jag hittat en del produkter som jag känner att jag faktiskt kommer att ha nytta av och tänkte dela med mig ifall ni också skulle behöva lite tips!

FÖR LÄNGRE FRANSAR!

Har länge haft komplex för mina fransar! Jag var den enda i familjen som inte fick långa fransar naturligt, tack! ^^ Och ännu kortare blev dom när jag började med fransförlängning och mina fransar inte har återhämtat sig efter det fortfarande. Jag har fått använda lösfransar nu länge men känner att jag är trött på det! SÅ vad passar då inte bättre än att önska sig fransserum som faktiskt har fått väldigt bra betyg bland omdömena! HÄR kommer ni till produkten

FÖR BÄTTRE HÅR
Mitt hår! Jag har så tunt och slitet hår normalt och jag har alltid hatat det vilket har gjort att jag spenderat så otroligt mycket pengar på löshår men helt ärligt så orkar jag inte det heller just nu och därför passar ju det också bra att önska mig en hårmask! Den här hårmasken innehåller bland annat ekologiskt sheasmör, jojoba och kokosolja som reparerar håret helt enkelt. OCH den är vegansk! HÄR hittar ni den!

ANSIKTET:
På vintern är min hud väldigt "dålig" känns som vad jag än gör så blir det inte bra! Jag har iallafall hittat en mask som verkar väldigt bra och den passar också bra som en julklapp! Den här ansiktsmasken ska rensa bort orenheter från huden och balanserar Talgproduktionen. Drar ut gifter och balanserar hudens pH. Låter riktigt bra enligt mig och helt ärligt så har jag blivit BESATT utav ansiktsmasker! Hittade den HÄR.

Dom här och många fler finns inne på softskin,se där alla produkter faktisk är naturliga och ekologiska, så viktigt för mig och dom är också mot djurförsök. Du har god tid på dig att beställa hem produkter där ifrån innan jul! Får inte glömma att dom faktiskt är väldigt prisvärda, så billigt! Mer julklappstips kommer!

//Louiseelinore <3

Gillar