Kaffe

Hej finisar!

Jag har typ förstört hela min måndag pga att jag hoppade över kaffet i morse! Haha tanken var att jag skulle börja dra ner på kaffet , mycket för att jag inte vill behöva vara beroende av just kaffe eller nått annat egentligen men ja det gick inte så bra. Tog mig en kopp nyligen iallafall men känns inte som det hjälpt nu tror inte jag ska hoppa över kaffet imorgon på morgonen iallafall känns inte värt just nu! 😝

Jag har iallafall haft en riktigt mysig helg! Jag och Robin passade lillebror ifrån fredag till lördag alltid kul att ha honom och även sis var med fram till eftermiddagen på fredagen. Lördagen käkade vi middag hos mamma och såg klart säsong 3 utav 13 reasons why när vi kom hem. Har en del att säga om den men ni får vänta tills på söndag! Igår var en riktig brutalt slapp-söndag. Vi gjorde 3 olika ansiktsmasker, var ute lite emellan regnet, spelade xbox och kollade på en ny serie vi börjat kolla på som heter Doom patrol på HBOnordic.

Som sagt så är jag lite död idag men ska alldeles strax laga middag. Imorgon däremot har jag en hel del att göra så kommer inte hoppa över kaffet! Haha har ni några tips på hur man kan bli av med beroende?

//Louiseelinore <3

Gillar