Kan vi inte bara ta en kaffe och bli sams?

Bilder ifrån min iPhone!

Hej finisar! Vaknade upp med ont i halsen ännu en gång haha när ska den här förkylningen förstå att jag inte vill ha den i mitt liv?! Min hjärna vill så mycket mer än min kropp idag men måste självklart lyssna på kroppen och bara vila så jag nån gång kan bli frisk igen. jag ska iallafall snart ner och göra min 12 gröt, måste tillbaka till kosten igen efter min unnardag igår haha åt både thai mat och lösgodis.

Lillebror var här några timmar igår också! Var nog inte den bästa dagen i mitt liv att passa honom då jag hade feber och bara egentligen ville lägga mig ner på golvet och gråta för min kropp var helt slut. Jag kämpade på ändå och målade med honom och lekte kurragömma men som tur var så kom min syster efter några timmar och hjälpte mig! ❤ Anledningen till att lillebror var här igår var för att mamma var tvungen att åka in akut till sjukhuset pga tarmvred igen... för tredje gången! Usch har verkligen inte sovit någonting inatt för jag varit så orolig men efter att ha pratat med henne för en stund sen så har jag fått reda på att det gått bra än så länge så då kan jag äntligen slappna av lite. Vem är du som lagt en förbannelse över min familj? Kan vi inte bara ta en kaffe och bli sams? Känner att det räcker nu!

Iallafall så hämtade lillebrors farmor honom igår så han kunde sova där nu när jag inte är pigg och sis jobbar i helgen, vet ju att han trivs så bra där också! ❤ Hoppas ni får en underbar söndag!

//Louiseelinore <3

Gillar