Känner sig kriminell

Hej finisar!
Jag kunde inte göra så mycket här på bloggen igår mer än att skriva ett inlägg. Antar att det var något problem Nouw hade om det inte bara var min app som vägrade fungera! 😜 Lördag idag och jag känner mig så himla seg, haft så mycket i veckan nu så min kropp har sagt åt mig att ta det lugnt idag.

Igår på jobbet hade vi en påverkad kund och jag tycker sånt är så obehagligt. Min kollega var iväg och pratade i telefon och det var bara jag och våran praktikant så kunde inte göra så mycket. Tillslut kom min kollega så vi kunde ringa vakterna. Helt sjukt! Den upplevelsen gjorde mig helt slut men har världens finaste kollegor så hade så kul resten av jobbpasset.

Min sambo hämtade mig efter jobbet och vi åkte och handlade direkt, sista gången i mitt liv jag handlar på Willys! Nu har jag 4 gånger fått mögliga och äckliga varor som jag märkt när jag kommit hem. Vi blir alltid kontrollerade i självscannern som om vi vore några kriminella saker. Jag är svin noggrann med att skanna alla varor och varje gång förutom en gång då vi missat en plastpåse för några ören. Jag hatar att man ska behöva bli kontrollerad och skanna om allting när man gör rätt och handlar med scanner för man är trött efter jobbet och vill slippa stå i kö. Men jag är mest trött på att man får dåliga varor! Känner mig så gnällig nu men efter igår och efter mitt bröd som jag skulle äta till frukost idag var helt torrt och konstigt så är jag absolut inte taggad på att handla där mer. 👎🏼 (kanske inte gäller alla willys men den vid mitt jobb)

Idag är det julbord med jobbet, inte förens senare ikväll men det ska bli supermysigt att träffa mina kollegor utanför jobbet! Vi ska käka på el gordo, så det blir tapas! Mums! Innan julbordet ska vi tapetsera och jag ska måla lite till på övervåningen men först blir det nått mer avsnitt av Locke & key för som sagt, seg idag! 😂 Hoppas ni får en underbar lördag! 🥰

Redo för advent och har blivit besatt av oljelampor! 😍 Denna oljelampa köpte min syster med sig till mig från hemmahallen och den kostar bara 100kr där. Så fin och så billig!

//Louiseelinore <3

Gillar