Kaoset i renoveringen

Hej finisar! 💕

Jag Àr pigg! Har lite snuva kvar och smÀrtor i kroppen efter denna dumma coronan men försöker hÄlla igÄng sÄ mycket som möjligt sÄ det inte ska göra allt för ont. Blir iallafall jobb pÄ mÄndag igen och jag lÀngtar!

Idag har jag storstĂ€dat hĂ€r hemma sĂ„ har bara lite kvar innan jag Ă€r helt klar! Jag har Ă€ven fĂ„tt min sambo att hĂ€nga med ut i garaget och sĂ„ga lite trĂ€bitar Ă„t mig för det var en fĂ„gel dĂ€r inne och jag Ă€r livrĂ€dd för fĂ„glar! 😂 Vad jag ska göra med trĂ€bitarna fĂ„r ni se lĂ€ngre fram!

Nu medans köttfĂ€rspajen Ă€r i ugnen sĂ„ har jag mĂ„lat en liten del av öppnaspisen nere i vĂ„rat blivande sovrum för Ă€r inte 100 pĂ„ om jag vill ha vintage svart fĂ€rg sĂ„ ska se hur det ser ut nĂ€r det torkat. Annars har jag planerat att det ska bli en del svart och lite mörkare nere i sovrummet för en mysigare kĂ€nsla! Nu Ă€r vi inne i det och sambon sĂ€ger att vi förhoppningsvis kommer kunna flytta in i slutet av mĂ„naden! Beroende pĂ„ om allt gĂ„r som det ska! Det har ju för det mesta krĂ„nglat hittills med att vi tex fĂ„tt öppna upp vĂ€ggarna pĂ„ grund av svartmögel! 😅

Hoppas ni fĂ„r en fantastisk helg! ❀

//Louiseelinore <3

Gillar