Kbt

Hej finisar! 💕

Idag har jag varit ledig men fick Ă„ka in till stan Ă€ndĂ„ för att gĂ„ pĂ„ mitt första kbt möte. Det gick bra iallafall och det kĂ€nns otroligt skönt att jag har fĂ„tt börja pĂ„ det Ă€ntligen! Åkte direkt hem efter för jag var sĂ„ trött och efter jag rastade hundarna sĂ„ la jag mig i sĂ€ngen och kollade pĂ„ min pĂ„gĂ„ende serie som Ă€r Shrill (pĂ„ viaplay). Det dröjde inte jĂ€tte lĂ€nge sen innan sambon kom hem och dĂ„ drack vi en kopp kaffe innan vi gick ner i kĂ€llaren och mĂ„lade. Han taket och jag fortsatte pĂ„ garderoben som jag börjat mĂ„la.

Ska Àven mÄla invÀndigt men har mer tid imorgon nÀr jag Àr ledig helt utan nÄgra planer. Innan jag gick upp sÄ spraymÄlade jag Àven en flaska som ni kommer fÄ se vad jag har till.

Nu vĂ€ntar jag pĂ„ att potatisen ska börja koka sĂ„ kollar lite lost med sambon innan jag ska steka fisk och göra sĂ„s till det. Efter vi Ă€tit sĂ„ ska jag faktiskt mĂ„la pĂ„ min Disney tavla en svĂ€ng för har inte gjort det pĂ„ tvĂ„ dagar och sen blir det vĂ€l bara duscha och gĂ„ och lĂ€gga oss. Hoppas ni haft en bra onsdag! ❀

//Louiseelinore <3

Gillar