Kiss och Bajs - åldern


Ignorera bakgrunden... Håller på att rensar ut kläder jag inte använder och så där som jag antingen ska ge till mamma och syster eller skänka bort! Men hur söta?!

En överlycklig pojk som får spendera flera nätter tillsammans med sina systrar.

Jag sov otroligt dåligt inatt, kunde liksom inte somna hur mycket jag vände och vred på mig så istället bestämde jag mig för att kolla på dokumentären om arbogakvinnan som fanns på viaplay! OMG vilken sjuk människa och historia! Blir otroligt mörkrädd att det finns sånna sjuka människor.... Känns liksom inte på riktigt. Får hoppas sömnen iallafall blir bättre inatt trotts att vi ska dela 3 personer och 1 hund i en och samma säng. Mysigt om inte annat.

Världens regnigaste väder måste såklart innehålla minst några koppar te. Det är verkligen höst nu! Vill ju liksom inte släppa att sommaren är över samtidigt som jag faktiskt älskar hösten. Luften är friskare, man kan tända ljus i mängder och te såklart^^. Vi har precis kollar klart på filmen Den otroliga historien om det jättestora päronet på viaplay och ska strax gå och lägga oss! Eller iallafall lillebror som ska till skolan imorgon. Haha det är lite svårt att blogga när min lillebror sitter bredvid och skrattar och pratar om kiss och bajs så jag tror jag fortsätter imorgon, kände att det här blev världens vimsigaste inlägg^^! <3


//Louiseelinore <3

Gillar