Köpa julklappar och sånt där

Hej finisar! Jag är så taggad på julklappar nu, alltså att köpa till andra! Jag tycker det är så kul att köpa julklappar till andra och nu väntar jag spänt på paket jag klickat hem så att jag kan slå in dom! Jag är ju också en person som älskar att slå in paket och som tur är har jag redan en julklapp att slå in och även mammas födelsedagspresenter ska slås in och det är de jag ska göra nu efter jag bloggat.

Jag har så mycket grejer i mitt huvud hela tiden, vilket är både fantastiskt och jobbigt på samma gång. Allt ifrån ideér till bakande och pysslande till inredningsgrejer och vad jag ska köpa till alla i julklapp, haha det gör att jag inte kan slappna av att ens sova ordentligt. Jag är också otroligt stressad över att jag inte kommer få hem tillbehöret till tårtan vi ska baka till mamma i helgen! Vi ska liksom fira henne på söndag och det står att den var i Luleå i tisdags sen står det ingenting mer efter det, paniiiik! Jag klarar inte av när man klickar hem saker där det står snabb leverans och så tar det 100 år, speciellt inte då man betalat för frakt! Har Luleå tagit semester eller, vad händer?

Jag ska som sagt slå in paket nu sen ska jag förbereda inför bakande idag med Robin, det är till hans jobbarkompisar så han måste hjälpa till har jag sagt men måste förbereda en sak till det. Sen blir det en långprommis med vovvis, mer än så har jag inte planerat idag än så länge. Hoppas ni får en fantastisk dag!💛

Hur gullig är inte min nyckelring jag fick av Robin här om dagen! 😍Jag är besatt utav Groot!

//Louiseelinore <3

Gillar