Kramper

Hej bloggisen! Tredje dagen sen jag landade i Sverige idag och mår inget vidare alls. Jag åt väldigt lite när jag var i Turkiet och nu när jag börjat äta igen så är inte min mage så glad. Fick världens kramp i magen igårkväll och idag har jag knappt vågat äta igen. Håller tummarna på att det går över och himla tur att bestie var här och kunde ta hand om mig igår.

Idag blir det inte supermycket gjort och måste säga att just idag är det himla tur att min hund är galet trött pga att hon precis börjat löpa så jag också kan spendera mycket tid till att vila. Ligger ganska mycket efter med serierna så jag har kollat endel avsnitt idag. Jag tvättar också och städar lite då och då iallafall så mycket som jag klarar.

I tisdags och igår var jag iallafall betydligt piggare. Vi landade tidigt på morgonen i tisdags och var galet trötta men efter att ha köpt lite kaffe så orkade vi iallafall köra hem ifrån Göteborg. När vi sen kom hem så la vi oss och sov i några timmar innan vi åkte för att hämta min hund! Hon blev superglad över att träffa oss och nästan sprang in i bilen och ville åka hem. Hon hade iallafall haft det superbra och lekt med kompisar hela veckan. När vi sen kom hem kom Bestie och fixade mat åt mig och sis, så himla snällt och efter det kollade vi bara på film och tog det lugnt.

Igår vaknade jag sjukt pigg och taggad, min hund vägrade att hänge med på promenad haha så fort jag fick ut henne så la hon sig bara ner och vägrade följa med mig sålänge jag inte gick emot ingången. Hundar har ju också mensvärk så det är ju förståeligt! Det tar nog ett par dagar innan hennes energi är tillbaka igen. Gav upp med promenadsförsökandet och körde ett sh´bam pass istället sen kom Bestie och vi såg någon ny familjefilm som heter Uggla dolls. Sen fick jag brutal kramp i magen som sagt och mådde skit. Kanske inte så konstigt att jag är helt slut idag. Ville mest uppdatera lite här, håller tummarna på att jag är piggare imorgon och jag hoppas att ni mår bra! ❤

Bild 1: Lämnade presenter till mamma och lillebror innan vi hämtade Roxie i tisdags, dom var inte hemma så vi lämnade en lapp och choklad också. Bild 2: Roxie var överlycklig över att få hoppa in i min bil. (sorry för allt hundhår😂)

//Louiseelinore <3

Gillar