Kvinnan på tåget

Hej finisar! Tack för alla komplimanger på min tatuering! Vet att det var en väldigt dålig bild men kommer snart lägga upp en bättre bild åt er, nu har svullnaden lagt sig. Jag är grymt jävla nöjd iallafall och de kommer bli ännu bättre sen :). Nästa sittning är den 23 November... Jag fick en fråga om jag ska göra en hel sleeve och nej det ska jag inte jag ska bara göra halva vänsterarmen sen ut på handen men funderar på i framtiden och göra hela högerarmen :D men vi får se ;).

Sitter just nu och lyssnar på en ljudbok är helt besatt så lugnande och skönt att bara lyssna! Jag använder mig utav appen storytel och har just nu 2 veckors prövapåtid och sen kommer det kosta 169:- i månaden och det finns 6000 böcker att välja mellan... jag har redan lagt till ett 10-tal i mitt bibliotek som jag vill lyssna på och just nu lyssnar jag på Kvinnan på tåget som har biopremiär på Fredag :D Vill så gärna se den filmen och boken är än så länge hur bra som helst har lyssnat 2h och 10 min utav ca 12 timmar så har en del kvar att lyssna på! Är ni intresserade av den appen så kan ni gå in på storytel.se och skapa ett konto och sen ladda ner appen ! Rekomenderar verkligen! (ej sponsrad)

Nu ska jag ta en kvällspromenad med min vovve och sen ska jag krypa ner, tända ljus och lyssna på ljudboken så länge jag bara kan idag :D. Vi hörs ha de bäst hej!

Har ni testat den nya Nocco med smak av skumtomte? Jag gillar den !

//Louiseelinore <3

Gillar