Late update

Hej bloggisen! Alltså det här med att jag var back gick ju sådär kan vi ju komma överens om men livet kommer helt enkelt före! Jag vill blogga varje dag men min hjärna får liksom inte fram nått att skriva om. Kan ju vara för att det är så himla varmt ute men också för att det inte händer mer än tråkigheter i mitt liv just nu. Självklart har jag bra stunder med men min deppighet tar liksom över ibland.

Nu är det dock bara 11 dagar kvar tills jag åker till Turkiet och det ska bli så otroligt skönt och riktigt välbehövligt! Enda jobbiga är flygningen då jag är väldigt flygrädd men med min dator med och hörlurar så jag kan se nån serie så kommer det nog gå bra ändå. På tal om serier så kommer jag snart att komma tillbaka med serietips. Har dock inte varit så motiverad till serievärlden den senaste tiden har endast spelat sims och sett filmer när jag inte haft annat att göra. Jag och en vän såg Aquaman här om dagen t.ex och den var så sjukt bra! Kan vara den bästa filmen jag sett på länge! En annan film som jag och sis såg här om dagen är den nya Dumbo och det var också riktigt bra... dör för hur gullig han är!

Men lite saker som jag gjort den senaste tiden är att umgås med mina nära och kära haha lite för mycket till och med så känner hur skönt det är nu med egentid äntligen. Speciellt efter att mina syskon sovit över och jag inte kunnat sova nånting pga att det är extremt varmt att sova 3 stycken + en hund i samma rum. Jag har ju också firat midsommar såklart. Eller aa såklart är det ju inte, inte alla som firar det. Kan ju inte säga att jag direkt firade det här året egentligen som jag brukar göra men blev midsommarmat med pappas del av familjen och jag bakade en tårta som jag gör varje år blev dock inte lika nöjd med den som dom andra åren men den var iallafall otroligt god.

Eftersom att nya expansionspaketet utav The Sims 4 släpptes på midsommarafton så spelade jag det ett bra tag efter alla hade åkt och några timmar senare kom min vän Robin hit. Vi båda var otaggade på att direkt göra någonting så han sa att jag fick spela sims och han somnade för han var så trött haha nog första midsommaren någonsin tror jag som jag inte druckit alkohol och firat.

Förlåt för ett hoppande inlägg här är en zombie just nu men tillbaka till igår och idag då jag spenderat största delen med mina syskon. Dom kom hit runt 8 på morgonen och då hade jag redan varit vaken i några timmar eftersom jag ville spela sims innan haha OMG jag har prooooooblem! Men helt ärligt så är att bygga hus och inreda där det som får mig som mest lugn just nu. Men iallafall vi hade det supermysigt, gjorde saker som lillebror hade tjatat om som bland annat vattenkrig och badminton spelande! Vi hyrde filmen röjer Ralf 2 och käkade popcorn och såklart en massa annat kul. Mamma hämtade lillebror runt 12 på dagen idag och efter det har jag och sis hunnit med en hel del bra saker trotts att vi båda varit zombies. Vi har bland annat förnyat min hunds fästninggrejs som hon får en gång i månaden och klippt hennes klor, omg dom växer ju som ogräs! Har även tränat idag för första gången på riktigt länge, Sh´bam (stavning?) as kul iallafall!

Nu tar jag det lugnt tänkte faktiskt se nån serie innan jag ska lägga mig, vet att klockan är ganska mycket men jag kan inte somna förens sent nu ändå när det är så varmt ute. Hoppas ni mår superbra iallafall och den här gången tänker jag inte säga att jag är tillbaka helt än men ska göra mitt bästa! ❤ Era fina kommentarer gör mig absolut mer taggad på det! ❤

//Louiseelinore <3

Gillar