Ledig torsdag

Hej finisar! 💕

Ledig idag och jobbar bara imorgon med innan jag Àven Àr ledigt hela helgen! Jag har inte gjort sÄ jÀtte mycket idag egentligen. Har varit ute med hundarna och mÄlat lite. Jag Àr sÄ himla trött pÄ mina lediga dagar nu för tiden nÀr jag börjat jobba 75%. Tar ju ett tag för kroppen att vÀnja sig.

IgÄr började jag jobba tidigare eftersom det var massor av leverans. Drog ivÀg en sving pÄ kbt under dagen eftersom jag har det varje onsdag. Det gick bra och sen drog jag tillbaka till jobbet för att jobba en liten stund till innan jag slutade vid 17. NÀr jag kom hem sÄ hade min underbara syster lagat mat sÄ Ät, tog en kopp kaffe och sen Äkte hon hem. Sambon kollade hockey och jag mÄlade pÄ tavlan och sen var det bara för oss att gÄ och lÀgga oss. Var galet trött!

Idag har vi rester till mat frÄn igÄr och det kÀnns sÄ himla skönt att slippa laga mat! Blir nog en fortsatt lugnt torsdag. Behöver vila upp mig inför morgondagens jobb!

Fyllde pÄ med lite pennor till min samling och pÄfyllning till mitt batteridrivna sudd! Om ni inte har ett sÄ skaffa det! SÄ smidigt!

Idag mÄlade jag min andra hund! Ska försöka ta mig tid till att mÄla lite varje lediga dag! Behöver mÄlandet i mitt liv!

//Louiseelinore <3

Gillar