Ledig torsdag

Hej finisar! 💕

Jag ska snart bege mig in mot stan för att hÀmta upp min farbror som ville tanka upp min bil Ät mig och sÄ ska vi köpa pepsi Max till mig! MÄste alltid ha burkar med pepsi Max hemma eller cola zero! Beroende!

Idag har jag varit ledig och har inte gjort speciellt mycket egentligen spenderat stora delar av dagen med att bara ta det lugnt. Jag Ă€r sĂ„ himla trött nu för tiden sĂ„ mina lediga dagar kĂ€nner jag att jag mĂ„ste vila mycket pĂ„! Speciellt eftersom jag jobbar imorgon och kanske pĂ„ lördag ocksĂ„ eftersom vi har fall av Corona och magsjuka pĂ„ jobbet. 😅

Jag har iallafall pĂ„börjat mitt fotoalbum lite! Sen har jag Ă€ven hunnit mĂ„la lite pĂ„ min tavla! đŸ€© FĂ„r se om jag hinner klart med min pĂ„gĂ„ende film idag för isĂ„fall kommer de upp bilder ikvĂ€ll! 😃 Det hĂ€r med att jag skulle bli klar tills pĂ„ söndag kan jag nog glömma dĂ„ jag jobbar kvĂ€ll imorgon och jag nĂ„gra timmar pĂ„ lördag med förmodligen. FĂ„r nog sĂ€tta nytt mĂ„l att den ska vara klar till nĂ€sta helg! Varje karaktĂ€r tar iallafall 30-60 minuter att göra och tiden finns inte riktigt till alltid!

//Louiseelinore <3

Gillar