Lediga dagar

Hej finisar! 🌸

Jag är helt slut idag efter gårdagens inventering och har förutom att jag varit ute med hundarna mest tagit det lugnt! Enda dagen denna veckan jag också har egentid då sambon ska vara sjukskriven sen så passat på att kolla på min serie och målat 😍.

Jag fick även hem min dammsugare nyligen som jag provade lite snabbt och wow! Den är så bra! Ska ta och dammsuga källaren ikväll ordentligt och svabba! Bad även sambon köpa färdigmat idag för orkar inte laga mat heller! 😂 en riktigt slapp dag helt enkelt efter helgens renovering och jobbets stressiga inventering som vi fixat med dom senaste veckorna!

Vi har ingen aning om när operationen är imorgon men hoppas inte på allt för tidigt eftersom vi har en bit att åka. Nu ska jag fortsätta kolla min serie tills sambon kommer hem och verkligen njuta av egentiden jag har kvar! 😂 Hundarna ligger och snarkar bredvid dock men dom får jag alltid stå ut med! 🤩🥰

Önskar jag kunde få med våran utsikt från sovrummet🤩 är så kär i den och det är helt klart största anledningen till att vi ville flytta ner. Det är iallafall över sjön och jag låg i morse (kunde inte sova) och kollade på soluppgången!

Testade lite nya pennor idag och försökte mig på att måla Lucifer. Älskar Lucifer och älskar verkligen känslan av att måla!

//Louiseelinore <3

Gillar