Let´s do this

Hej bloggisen! Ni som följt med mig här länge (bästa) borde veta att jag inte gillar högtider alls. Normalt sätt, iallafall det senaste året/åren så har jag försökt mitt bästa med att göra så gott jag kan, pysslat, pyntat och försökt tänkt så positivt som möjligt MEN den här påsken orkar jag ingenting! Jag har inte ens tagit fram nått påskpynt! Högtider för mig slutar sällan utan panikattack och besvikelse, usch vad deppig jag låter men verkligen så jag känner det här året. Varför ska jag spendera timmar med att göra så gott jag kan när jag ändå bara kommer att må skit! Jag vill helst bara ligga i sängen hela helgen och gömma mig ifrån allt.

Det kommer dock inte hända jag kommer tvinga mig själv att gå igenom den här högtiden också och så himla skönt att min syster ska komma hit ikväll för hon brukar få mig på bättre humör. Vet inte vad jag skulle göra utan henne! Så jag får väl gräva fram det där j*vla påskpyntet och rycka upp mig själv! Nu kör vi påsken!!!

Eftersom jag inte ännu pysslat eller bakat så får det bli lånad påskinspo ifrån pinterest! Älskar pinterest btw!

Hur ska ni fira påsk? Om ni gör det såklart det är ju absolut inget måste! Håller tummarna att ni får en bra helg iallafall!🐤🌷

//Louiseelinore <3

Gillar