Life is full of happiness and tears, be strong and have faith.

Klickade hem det här higlight & contour kittet för ett tag sen ifrån Rebeccastella.com när dom hade utförsäljning. Fick den extremt billigt då det verkar som hon lagt ner sidan nu? Har varit sugen på att testa den länge och nästan alla mina contour-paletter är slut så passade perfekt då att den var så billig också! Speciellt efter alla dyra julklappsköp! ^^Iallafall så testade jag den lite snabbt idag och även om den är skimrig så blev den riktigt bra! Även om hennes hemsida inte finns kvar just nu iallafall så finns den fortfarande att köpa på t.ex nordic feel.

Hej finisar tack för era fina kommentarer som vanligt! ❤ Jag försöker att svara på några kommentarer i taget så jag tillslut ska komma ifatt. Jag känner mig fortfarande nere och jag har fortfarande kvar det dumma förkylningsviruset som inte alls vill försvinna verkar det som, så tar det lugnt idag! Känns rätt skönt faktiskt att vara själv även om det känns extremt tomt när inte mina syskon sover här, speciellt min syster som har sovit här ganska mycket det senaste. 😂 Vad vore vi utan varandra!

Har iallafall precis gjort en ansiktsmask och dricker min smoothie som blev riktigt god! Jag har inte haft någon som helst matlust idag och har fått tvinga i mig en macka tidigare så därför gjorde jag en smoothie (som är betydligt enklare att dricka när man inte vill äta nånting) och så kollar jag på the Big bang theory för att bli på bättre humör. Vill inte ens spela xbox (som jag gjort varje dag det senaste😂) för dom spelen jag har där är rätt hemska egentligen! Haha usch jag hoppas att jag vaknar upp frisk och på bättre humör imorgon annars är jag säker på att jag kommer vara mycket gladare på söndag iallafall, då min syster kommer igen! Hoppas ni har en riktigt härlig fredag!

//Louiseelinore <3

Gillar