Livet blir roligare utan mjäll

I samarbete med mjallbusters.se


Jag brukar ha problem med mjäll, speciellt under vintern när jag lätt blir torr och även min hårbotten blir påverkad. Jag har liksom försökt med allt men känns inte som det funnits någonting som fått min hårbotten att må bättre under vinterhalvåret, men jag har inte försökt med mjällbusters ännu!

Det finns en hel del olika mjällschampon ute på marknaden men dom flesta fungerar till en början för att sedan torka ut hårbotten ännu mer, vilket jag har fått uppleva! Mjallbusters.se har tillverkat ett mjällschampo som är mycket mer skonsamt för din hårbotten och det låter helt fantastiskt så därför har jag bestämt mig för att testa! Har ni problem med mjäll eller känner någon som har det?

Mjällbusters är ett bra och effektivt mjällschampo som är helt nyanserat nu i september och vill du göra som mig och klicka hem detta så har dom fri frakt och snabb leverans och bara det är ett stort plus när jag ska testa nya saker. Så värt att klicka hem då det också är ett väldigt bra pris enligt mig.

Så vad beror egentligen mjäll på då? Jag har inte riktigt vetat det själv innan detta samarbete men det beror oftast på att hårbotten har blivit uttorkad eller drabbats av någon typ av reaktion mot något. Det kan också bero på andra orsaker som att man använder för starka produkter som t.ex stylingprodukter eller vissa schampon som gör så din hårbotten blir torr och till det kan till och med bero på svamp.

Så har ni problem som jag har så är det absolut värt att testa detta mjällschampo!

//Louiseelinore <3

Gillar